Nieuws uit Berg

Berg

Nieuws uit Berg

Telg uit politieke familie stelt zich kandidaat

12/06/18 05:57 - Het politieke bloed stroomt in de aderen van de familie Fillet. Kelly (39), dochter van oud-burgemeester van Haacht Mon Fillet, stelt zich nu ook voor een eerste keer verkiesbaar voor Open VLD in Kampenhout.

Na tien jaar strijd lijkt verbrandingsoven definitief bij grof vuil gezet

02/06/18 05:27 - De Raad van State begraaft met twee arresten van eind mei de plannen voor een verbrandingsoven aan Kampenhout-Sas. Na tien jaar en verschillende procedures valt hiermee het doek voor Recover Energy.

Kritiek op heliumballonnen van politiezone KASTZE

25/05/18 06:28 - Bij een opruimactie op het strand van Oostende werd donderdag een ballon van de politiezone KASTZE teruggevonden. De vrijwilligers vinden het niet kunnen dat de politie heliumballonnen uitdeelt die schade aan het milieu toebrengen.

Gemeente stelt pv op tegen milieuovertreding slipschool

24/05/18 02:57 - Het gemeentebestuur stelt een proces-verbaal op aan de slipschool van de federale politie tegen een milieuovertreding in het Hellebos. Daar werden te veel bomen gerooid die niet werden vergund. “We pleiten dringend voor een herlokalisatie van de school.”

Federale politie wil nog meer bomen kappen

18/05/18 02:57 - De milieuvergunning van de federale politie om het Hellebos als slipschool te blijven gebruiken, blijkt al twee jaar verlopen. Toch wil de school nog uitbreiden. Politici in Kampenhout reageren verontwaardigd.

Omwonenden bijten in het zand: bedrijf mag toch asbesthoudend afval opslaan van provinciebestuur

15/05/18 05:49 - Ondanks de vele bezwaarschriften die omwonenden hebben ingediend, kreeg NV Rudi Peeters in Kampenhout van de provincie een vergunning om 25 ton asbesthoudend afval tijdelijk op te slaan.

Lokaal CD&V-voorzitter stapt op na klachten over grensoverschrijdend gedrag maar schreeuwt onschuld uit

09/05/18 05:33 - Er loopt een opsporingsonderzoek tegen Kampenhouts gemeentesecretaris Dominique Coucke naar mogelijke feiten van belaging en ongewenst seksueel gedrag op het werk. Coucke nam intussen ontslag als voorzitter van CD&V Lennik.

Bouw nieuwe kinderopvang is stap naar herwaardering dorpscentrum

03/05/18 02:57 - Burgemeester Kris Leaerts (CD&V), OCMW-voorzitster Greet Willems (CD&V) en technisch directeur van Infano Bart Plattiau legden de eerste steen voor de nieuwe kinderopvang in het centrum. Die biedt plaats aan 72 kinderen.

Kampenhout wint eerste kanowedstrijd op kanaal

02/05/18 06:00 - Aan Kampenhout-Sas werd dinsdag het vaarseizoen afgetrapt met allerhande activiteiten, waaronder een kanowedstrijd tussen Zemst en Kampenhout. Toeschouwers konden een kijkje nemen in het vaartgebouw van W&Z.

“Geen tijdverlies en perfect asfalt”

26/04/18 02:57 - Fiets-o-strades of fietssnelwegen winnen aan belang. In onze provincie is de F8 langs de Vaart tussen Leuven en Mechelen het populairste traject, gevolgd door de Demerdijk in Werchter en de F3 tussen Leuven en Brussel.

Zelf nieuws uit Berg?


Berg

„ Woonplaatsen.be gidst u door Berg! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken